Medyum Yorumları

Medyum Yorumları
Türkiye’deki medyumlar güvenilirlik bakımından yaptıkları işlerle tanınmaktadır. Ruhsatlı medyum arayışlarınız için doğru adresi seçmeniz şarttır. Yapılan büyüler, tılsımlar, vefkler ve yazılan muskalarla yapılan işlemler kesinlikle küçümsenmemelidir. Fırsatları değerlendirmeniz sizin açınızdan iyi, lakin bekleyerek adım atamazsınız. Güvenilir medyum yorumları oldukça önemlidir, istediğiniz kişiye ulaşmanız ve doğru büyüyü yaptırmanız açısından değer teşkil eder.
Medyumlar yaptıkları işlere göre sınıflandırılmaz aslında. İçlerinde olan gücü ve isteği inancıyla birleştirince farklı isteklerde olanların tercihlerini yerine getirir. Çözülemeyecek sorunları dahi, belirttikleri süreçte olumlu olarak sonuçlandırır.

Güvenilir Medyum Yorumları
Medyum Mete yorumları, tamamen pozitif olarak sonuçlanmıştır. İşin perçinlenmesini sağlayacak olan güvenilir hocalar, doğruluk payı tam olan işlemleriyle insanları sonuca götürür. En iyi medyum yorumlarını sitemizde bulmanız mümkündür. Aşk büyüsü yapan medyumların yorumlarını okuduktan sonra, kafanızda bazı şeyler net olarak canlanmaya başlar. İtibar olayı bu sektörde gerçekten önemlidir. Medyum Burak yorumları konusunda, desteklediği kişilerle kendi güvenilirliğini kanıtlamaya başladı adeta.
Astroloji sevenler için, medyum Kağan burç yorumları mevcut. İnsanların bilgilerini ve yaşadıklarını paylaşmaları gerçekten güzel bir durumdur. Kafanızda olan soru işaretleri komple gidecektir. Medyum Dursun hoca yorumları, yaptığı vefkler ve tılsımlarla isteklere hitap eder adeta. Aşk konularında meşhur hocaların yaptıkları büyüler ve bağlama muskalarının sonuçları inanılmaz oldu. Medyum Mehmet hoca yorumları, hakkındaki yazıların çok güzel olduğunu belli etti.

Türkiye Medyum Yorumları
Medyum Kağan burç yorumları yaparken, bahsettikleri bire bir çıkmaktadır. Bundan ziyade gerçek medyum yorumları, hayatınıza yön verirken etkili olacaktır bir hayli. Fakat Türkiye’de medyum sektörü, bir hayli farklı gitmektedir. Güvenilir medyum siteleri konusunda dikkatli olmanız gerekir. Bir çoğu güvenilir bilginin dışında farklı şeyler vermektedir. Ülkemizin en meşhur medyumları, insanların yardımına koşmayı başardı. Farklı büyüler ve yapacakları çok özel muskalarla insanların güvenini kazanmayı başardılar. İstekler he zaman değişkenlik gösterebilir. Medyum Baransel yorumları, aranılmakta ve istenilen şekilde vefkler yapmaktadır. Güvenilir hocaya nasıl ulaşırım? İzlenecek yol belli aslında, sitede olanları takip ederek istediğinizi öğrenebilirsiniz.

Deneyimli Medyumlar Hakkında Yapılan Yorumlar
Medyum Aydanur yorumları, sektörde baya bir kişinin yazılarıyla oluştu. İşinde çok iyi olan hocalar illa ki var. Fakat sektörde olan değişim ve farklılığın bilinmesi gerekir. Kuran-ı Kerim içinde geçen ayetler ve surelerin bütününü bilenlerin yapacağı işlemlerde önemli olan inanmaktır. Ayrıca çeşitli malzemeler kullanılmaktadır. Kara büyü ve ak büyü yapan hocalar olarak sınıflandırmak yanlış olabilir. Mono Luisa medyum yorumları, her geçen gün başarılı işlere imza attığının en büyük kanıtı olmuştur adet. Birbirinden farklı insanların çözemediği sorunlara çare oldular adeta. Medyum Ali Gürses yorumları, büyük soru işaretlerinin kalkmasında etkin role sahip oldu. Medyum Mehran yorumları, birbirinden farklı yaptığı tılsımlar ve yazdığı muskaların etkisini olumlu gösteren insanların yazdıklarından oluşur. Medyum yorumları hakkında, Türkiye ruhsatlı medyumların yaptığı işlemlerin bir çoğu mevcuttur.

80 Yorum

  1. Mustafa demiş ki:

    5 yıllık bilgisayar mühendisliği bölümünden bir üniversite mezunuyum iyi derecede İngilizce biliyorum ayrıca birçok teknoloji kültür sanat alanlarında sertifikalarim var fakat üniversiteden mezun oldu olalı tam 6 yıl oldu ve ben hala iş bulamamıştım ne yapsam etsem ise girmemle 1 hafta içerisinde geri çıkmam bir oluyordu. Herkes bu durum için kismetin kapalı hocaya gel gidelim diyordu mfakat ben pek aldırış etmiyordum çünkü bu tarz soylemlere pek inanmıyordum. Sonra çok fazla işsiz kalmam nedeniyle ruhsal çöküntü yaşadım ve ne kaybederim diyerek annem gılın bulduğu Hakan Büyük Hoca ile gorustum Hakan Hoca bana bir kısmet açma işlemi yaptı ve kargo vasıtası ile bana gönderdi daha benim üzerimde ki 22. Gününde çok büyük bir teknoloji firması beni çağırdı ve çok iyi bir maaşla ise başlattı ilk başta bunun tesadüf olacağını dusunerek tekrar kovulmayi bekledim fakat firmada git gide itibarım ve mevkim katlanarak arttı anlayacağınız Hakan Büyük hocam benim elimden tuttu ve bana çok büyük bir iyilik yapti. Şuan bahsettiğim firmada mudur yardımcısı konumundayım Allah razı olsun Hakan Büyük hocamdan.Elleri dert görmesin inşallah.Numarası isteyen olursa 05397094837.

    Ekim 4, 2015
    Yanıtla
  2. Dursun demiş ki:

    Merhabalar. Ben daha önceden Olcayı biliyordum bir işlem daha yaptırmıştım numarası 05323671325. Bu sefer de kızım için yaptırmaya karar verdim. Kızımın kocası çok sorumsuz birisiydi saygısızlığı da vardı. Hiç kızıma göre bir insan değildi. Kızımı hiç mutlu edemiyordu. Neyse ki kızımı bu adamdan kurtardım. Olcay hocamla sogutma işlemi yaptım. Çok kısa süre de çözüm buldu. Kızım da kocası da 2 ay içerisin de birbirlerinden soğudu. Boşanmaya karar verdiler şuan boşanmak üzereler. Allah Olcay hocamdan razı olsun. Kızım kurtuldu.

    Ekim 12, 2015
    Yanıtla
  3. İSimszi demiş ki:

    Ben eşimden ayrılmak istiyordum. Çünkü zorla evlendirilmiştim. Ama eşim ayrılmak istemiyordu. Soğutmak istedim ama bunu tek başıma yapamadım. Yardım ararken Burak hoca karşıma çıktı telefonu 05533718994. Ve beraber soğutma celpin yaptık. 53. Günde istediklerim oldu. Eşim bana karşı ilgisini azalttı. Ve daha da aramız soğudu. Artık boşanıyoruz. Çok şükür. Burak hocam sayesinde her şey istediğim gibi.

    Kasım 21, 2015
    Yanıtla
  4. Medyum demiş ki:

    Medyum Bedirhan nasıl

    Aralık 2, 2015
    Yanıtla
  5. Elif demiş ki:

    Ben 28 yaşında bir bayanim kocam son 1 yıldır garip davranışlar sergiliyordu eve geç geliyordu benimle ilgilenmiyordu hatta bazen alkol kullanıyordu bu iş daha sonraları büyüdü ve bana hakaret etmeye , şiddet uygulayamaya başladı. Kocamın bu halleri beni çok üzüyordu bu durumu anlattığım yan komşum Fatoş abla bana Hakan Büyük hocayı önerdi numarasını verdi 05397094837 ilk başlarda Medyumlara pek inanmayan biriydim fakat Hakan Büyük Hocamla aşk ve bağlama üzerine yapmış olduğumuz vefk üzerimde ki 27. Gününde etki gösterdi eşim bir sabah apar topar uyanarak ağlamaya başladı ve hatasının farkına vardığını söyledi ve benden özür diledi işte o an dünyalar benim oldu. Allah sayın Hakan Büyük hocadan razı olsun. Allah kimseye dert verip derman aratmasın.

    Ocak 18, 2016
    Yanıtla
  6. Ülkü demiş ki:

    Ben eşimle uzun zamandır geçinemedim. Her zaman kavga çıkarıyordu. Psikolojim artık alt üst olmuştu. Boşanmak istiyordum ama çocuğum için yapamadım. Çare olarak kocamı düzeltmeye karar verdim. Olcay hocayla birlikte celp işlemi yaptık 3 aya yakın bir sürede çok çok şaşırtıcı olumlu yaklaşımlar davranışlar fark ettim. Mucize gibi her şey çok harika bir şekil de gerçekleşti. Allah Olcay hoca dan razı olsun. O olmasa çocuğum babasız kalacaktı.Sizde aramak istiyorsanız numarası 05323671325.

    Şubat 17, 2016
    Yanıtla
  7. medyummm demiş ki:

    var mı şöyle gerçek medyum

    Şubat 18, 2016
    Yanıtla
  8. Hatalı demiş ki:

    Sevgilim 3 ay önce beni tek etti. Çok kötü bunalıma girdim. Yataklara düştüm ve kendimi toparlayip sevgilimden şans dilemek istedim ama olmadı. En son çare olarak Burak hoca ile irtibata geçtim. Vefkb işlemi yaptık. 3 haftaya yakın sürede işlem başarılı oldu sevgilimle konuştuk görüştük ve en son olarak ta bariştik. Allah Burak hocadan bin here razı olsun. Çok teşekkür ediyorum. Sevgilim şimdi bana çok bağlı ve mutluyuz.

    Şubat 19, 2016
    Yanıtla
  9. Mehmet demiş ki:

    Arkadaşlar 2 senedir beraber olduğum ve son gününe  kadar her gün uzun güzel mesajlarla uyandıran kız arkadaşım ortada hiç bir  sebep yokken durduk yerde bitirmek istediğini yalnız  kalmak istediğini söyleyince önce ilk 2-3 ay büyük aşk acısı çektim zamanla geçeceğini karşıma başkalarının çıkacağını düşündüm. ancak 1 sene sonunda hala onu düşünerek uyuyup yine onu düşünerek uyuduğum da  fark edince (ki bu arada kendisi de başka biriyle çıkmaya başladığı halde) bir arkadaşımın tavsiyesiyle internetten aşk bağlama çalışmaları  aratmaya başladım. normalde bu tür şeylere inancı  olmayan bir insan olarak artık başka çarem kalmadığından günlerce araştırdım inceledim ve en sonunda Hakan Büyük hocada karar kıldım okuduğum yorum sayısı binleri geçmiştir. Araların da en öne çıkan açık  ara kendisi oldu ve kendisiyle çalışmaya başladık söz  verdiği şekilde  kargoyu 1 hafta için de gönderdi. Verdiği  surenin dolmasına  daha  çok uzun bir süre varken önce Facebook tan eski sevgilimin diğer adamla olan ilişkisini sonlandırdığını gördüm. 1 hafta sonrasın da ise yaptığı paylaşımlarla bana imali mesajlar atmaya başladığını ve beni düşünmeye başladığını  fark ettim toplam süre olarak 20 günü geçmemişti tesadüfen tam da doğum günüme denk gelmişti. Doğum günümü kutladı. ve yine konuşmaya başladık. su an sanki her şey kaldığı yerden devam ediyor gibi bir rüya gibi. kokusunu duymayı dokunmayı konuşmayı çok özlemişim. neyse çok uzattım sonuç olarak ayni durumda olan arkadaşlara gönül rahatlığı ile Hakan Büyük hocayı öneririm basta insan emin olamıyor sonuçta internet ortamı ancak kendisi bu alanda en doğru ve dürüst insan. binlerce yorum okumuş  biri olarak soyluyorum. önce Allah ’a sonra duaları için kendisine ne kadar teşekkür etsem az çünkü kız arkadaşım geri dönmeseydi acizce bir davranış olduğunu bilsem de simdi bu hayatta bile olmayabilirdim.

    Mart 18, 2016
    Yanıtla
  10. atusa demiş ki:

    Medyum atusa nasıl ki

    Nisan 21, 2016
    Yanıtla
  11. Aslan demiş ki:

    Selam ben ikinci evliliğimin daha başındayken eşimle ve ailesiyle geçinemedik. Boşanmayı bir çare olarak görmedim hatta aklıma bile getirmedim. Yuva kolay kurulmuyor sevgi saygı ve fedakarlıklar gerektiriyor. Neyse ki sorunlarımızı düzeltmek için birden çok yola başvurdum bir sürü insanları devreye soktum ne yaptımsa olmadı. En sonunda Allaha sığındım aslında bunu en başta yapmam gerekirmiş. Allah karşıma Hakan Büyük hocayı çıkardı. Hakan Büyük hoca bana birkaç tane işlem anlattı ben aralarından vefk işlemini seçtim ve çok kısa süre içerisinde sonuç aldım. Karım 17. gün beni aradı ve konuşmak istediğini söyledi. Günler geçtikçe mutluluğumuz kat kat arttı. Allah hakan büyük hocamızdan razı olsun. Allah ne muradı varsa versin. Allah sizleri de sevdiğinizden ayırmasın. Amin.

    Mayıs 20, 2016
    Yanıtla
  12. Derman demiş ki:

    Merhabalar ben de burada ki arkadaşlar gibi çok sıkıntılıydım. Sevgilimle bir yıldır ayrıydık sebepsiz  yere beni terk etti bide terk ettiği yetmezmiş gibi başka şehre yerleşti. Sıkıntıdan hastalıklara yakalandım. Güzel bir işim vardı onu da kaybettim. Neyse ki internette araştırma yaparken karşıma Hakan Büyük hocamız çıktı telefonuda 05397094837 daha öncede bu tarz hocalar çıkmıştı ama pek önemsememiştim.  Ne hikmetse Hakan hocaya mesaj attım. Karşılığı hemen geldi. Hocamız  bana birkaç tane işlem önerdi bana vefk işlemi daha cazip geldi. Dediklerini harfi harfine yaptım. Arkadaşlar önemli olan dediklerini eksiksiz yapmanız. Bu işlem çok kısa sürede işe yarıyor 20. gün sevgilime mesaj attım ve mesajımın karşılığı geldi hem de olumlu şekilde. Ve artık evliliğe doğru gidiyoruz Allah Hakan Büyük hocamızdan razı olsun. Hakkım ve param Hakan hocaya helal olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun. Sağlıcakla kalın.

    Mayıs 21, 2016
    Yanıtla
  13. Feride demiş ki:

    Merhabalar benim kocam sürekli bahane arayıp duruyordu. Bana çirkinsin yemeklerin olmamış ne biçim insansın diyordu hatta hakaret bile ediyordu. Boşanmak istemiyordum çünkü boşanmak kolaya kaçmaktı. Kocamı istediğim gibi bir insan yapmak istiyordum. Bir arkadaşım da başına buna benzer olaylar gelmişti. Hakan Büyük hocamızla irtibata geçtik ve celp işlemini önerdi. İlk önce Allaha sığındık sonra Hakan hocamıza güvendik. Allah hakan hocadan  razı olsun o olmasaydı şuan dul ve mutsuz bir insan olacaktım.  Teşekürler Hakan Büyük hocam.

    Haziran 3, 2016
    Yanıtla
  14. Seyfi demiş ki:

    Merhabalar. Ben yıllardır maddi yönden çok sıkıntı çekiyordum. Rızkımın kapalı olduğunu düşündüm ve Burak hocamızla irtibata geçtim teli 05533718994. 2 ay içersin de gönderdiği kısmet acma celpi sayesinde işlerim yoluna girdi rızkım açıldı allah Burak hocadan bin kere razı olsun. Çok teşekkür ediyorum ona sağolsun varolsun.

    Haziran 13, 2016
    Yanıtla
  15. Oğulcan demiş ki:

    Merhabalar. Benim sıkıntım maddi açıdan oldu. Hayatım boyunca sigortalı iş sahibi bile olamadım. Hastalandığımda kaza yaptığımda bile dostlarımdan yardım istedim. Bu durum artık canıma tak etti. Olcay hoca sayesinde çok şükür her şey düzeldi sigortalı çok güzel bir işe başladım. Allah Olcay hocadan razı olsun hem ben hem çoluğum çocugum mutlu oldu.

    Haziran 19, 2016
    Yanıtla
  16. Kamile demiş ki:

    Allah ın  izniyle ben de sevdiğime kavuştum. Daha önce de yazmıştım.  Zaten daha ilk günler de olacağını  rüyam da görmeye başlamıştım. En başından  beri umutluydum ve beklediğimden de kısa süre için de sonuç aldım. Bu süreçte Hakan hocayı ne zaman arasam yada mesaj atsam cevap aldım hiç bir iletişim kopukluğu yaşamadık.  Çok rahatsız ettim kendisini ama Allah razı olsun verdiğim parayı  kuruşuna kadar helal ediyorum. Umarım  sizde ayni mutluluğu yaşarsınız.Rabbime şükürler olsun

    Ekim 25, 2016
    Yanıtla
  17. Mali demiş ki:

    İşlerimin kotu gitmesiyle beraber ne yapacağımı şaşırmıştım ne yapsam etsem de kit kanaat geçiriyordum kısmet açmak için celp işlemine basvurdum. Benim hanımın bir arkadaşı Olcay hocayi onderdi bende denemekte fayda var diyerek aradım numarası 05323671325 ve celp yaptırdım işlemin 2 ay gibi bir surede tuttu hamd olsun birikim yapmaya başladım.Guvenilir bir hoca Allah ondan razı olsun.

    Ekim 29, 2016
    Yanıtla
  18. volkan demiş ki:

    dursun hoca ile iletişime geçeli 15 gün oldu artık bi karar vermem lazım arkadaşlar işlem yaptırmalı mıyım yoksa yaptırmamalımıyım? bilen birileri lütfen yorum yazsın bılmeyen arkadaslar zaten kafam karısık daha da karısmasın ltfen yardımcı olun.. dursun hoca iyi bi hocamı?

    Ocak 14, 2017
    Yanıtla
  19. ayhan demiş ki:

    armagan bey ile konustum bana ıslemlerden bahsettı bayagı ıyı bırısıne benzıyo arkadaslar armagan hoca ıle daha önceden calısanlar var mı aranızda???

    Ocak 14, 2017
    Yanıtla
  20. ensar demiş ki:

    merhaba arkadaşlar bura daki yorumları okuyunca ben de bir yorum yazmak istedim ben de medyum burak hoca ile iki defa işlem yaptırdım ilk yaptırdıgım işlem sonuclanmasını bekledıgımız günden 4 gun önce sonuclandı gerçekten sevıncten alamıstım hıc unutmam ıkıncısı ise 1 hafta kadar önce sonuclandı suan 3. kez kendısı ıle ıslem yaptıracagım günü iple çekiyorum 0553 371 89 94 bu numaradan medyum burak hoca ile görüşebilirsiniz ben de kısa zamanda 3. işlem ile geliyorum medyum burak hocam..

    Ocak 16, 2017
    Yanıtla
  21. ömer faruk demiş ki:

    hakan buyuk nohut buyusu yapıyo mu arkadaslar? ona göre arayıp nohut buyusu ıstıcem kendısınden bir de nohut buyusu ortlama kaça yapılıyo bilen varsa yazabılır mı?

    Ocak 20, 2017
    Yanıtla
  22. metahan demiş ki:

    boy hamaylı yaptırıcam da aklımda bazı soru ısaretlerı var en ıyı boy hamaylı yontemını kım yapıyor ona göre onunla calıscam bazı yorumlarda burak hocayı önermıs bazı arkadaslar ben de burak hoca ıle calısmak istiyorum burak hoca ıle daha önceden calısıp boy hamaylı yaptıran var mı?

    Şubat 1, 2017
    Yanıtla
  23. yasin demiş ki:

    burak hocama ben de vefk yaptırdım arkadaslar ıslemı yapalı 14 gun oldu yarın 15. gün ama henuz sonuc alamadım yıne de burak hocaya benım sahsi guvenım tam kendısıne guvenıyorum umarım kısa sure ıcerısınde vefk gerçekleşecek arkadaslarlutfen dua edın dualarınıza ıhtıyacımız var suan..

    Şubat 2, 2017
    Yanıtla
  24. tuna demiş ki:

    arkadaşlar herkese selam ben tuna, eger benden bır medyum önermemı ıstersenız sızlere kesınlıkle ancak kesınlıkle medyum hakan büyük hocayı önermek isterim cunku ben medyum sektorune hakim biri olarak tabi bu hakimlik nasıl oldu dersenız bende bir çok kişi gbii dolandırıla dolandırıla öğrenmiş oldum yanı medyum sektöründe medyum alemınde nekadar guvenılır medyum var dersenız bir elin parmaklarını geçmez o parmaklardan biri de medyum hakan büyük oldugunu dusunuyorum bu yuzden kesınlıkle dıyerek öneriyorum, ben kendım medyum hakan hoca ile 5 işlem yaptırdım beş işlemden de başarı ile ayrıldık artık nerdeyse medyum hakan hocanın muptelası olmus durumdayım sadece ben degıl butun cevrem de benım gibi.. cok sukur kendısıne teşekkürler diyorum ve mutlaka denemenizi öneriyorum..

    Şubat 2, 2017
    Yanıtla
  25. mevlüt demiş ki:

    bedirhan bey çok efendi ve zarif birisi gerçekten ben kendısıne cok fazla sevıyede saygı duyuyorum yaptıgı ıslemlerı de gördum gayet guvenılır gıbı geldı ama daha sonuc alamadım kafamı da bu kurcalıyo malesef arkadaslar umarım kısa surede çözüme ulasırım..

    Şubat 6, 2017
    Yanıtla
  26. süha demiş ki:

    süryani büyüsünü en iyi uygulayan hoca kım arkadaslar burada daha önceden suryanı buyusu yaptıran var mı eger varsa kıme yaptırdınız kaa yaptırdınız ve en önemlisi nasıl sonuclandı olumlu mu yoksa olumsuz mu sonuclandı bılenler yorum yazarsa mınnettar olcam..

    Şubat 8, 2017
    Yanıtla
  27. Cansu demiş ki:

    Merhabalar ben aylardır paramı sahtekar medyumlara kaptırıyorum. Allahıma şükürler olsun karşıma Hakan hoca çıktı beni ve yuvamı kurtardı. Eşim durduk yere kavgalar çıkartıyordu evden sürekli gidiyordu çocuklarımızı bile istemiyordu. Şeytani şeyler yapıyordu.  Meğerse kayın validem büyü yaptırmış Hakan hocamızla ilk önce o büyüyü yok ettik daha sonrada celb işlemini yaptık o kadar mutluyuz ki eşim artık evimize ve bana çok sadık .Allah kimsenin yuvasını bozmasın. Aile olmak çok önemli. Önce Allaha sonra Hakan hocaya şükürler olsun. Ben daha önce Hakan hoca kadar iyi bir Medyum görmedim.Sizde iletişime geçmek isterseniz 05397094837.

    Şubat 12, 2017
    Yanıtla
  28. Aslı demiş ki:

    Merhaba  arkadaşlar . Bundan bir yıl evvel komşumuzun oğluna aşık oldum ne yaptıysam aşık edemedim kendisini. Kafama koymuştum mutlaka onunla evlenmeliydim. İlk başta arkadaş gibi yaklaştım. Ama o benle arkadaş bile olmak istemiyordu. Ailesi ile oturur kalkardık. Annesi de oğlunun benimle evlenmesini çok istiyordu. Annesi bana Hakan Büyük hocayı önerdi aradık konuştuk. Celb tılsımı yapılması gerektiğini söyledi hocamız ne dediyse uyguladık. Neyse ki el birliğiyle hayırlı bir iş yaptık. Üç ay gibi kısa bir süre içerisinde bana sonunda aşık oldu. Artık sevdiğim adamla evliyim. Ve hamileyim. Allah Hakan Büyük hocamızın sağlığını bozmasın Allah ondan razı olsun.Kesinlikle  gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz Hakan Büyük hocamıza. İyi günler. Allah sevdiğinize bağışlasın sizleri.

    Mart 9, 2017
    Yanıtla
  29. sabri demiş ki:

    herkese selam ben sabri. cocugumun hatta ailemin basında malesef kötu olaylar olmaktaydı yanı bu bahsettıgım olay gercekten cok ciddi bi olay paranormal durumlar yasamaktaydık komple ev halkı olarak acaba bızde mı yoksa evde mı sorun var dedık evı degıstırdık lakin olaylar pesımızı bırakmadı ben de ınternetten yogun bı arastırma sonucunda en sonunda 0532 637 13 25 numaralı medyum olcay hocayı buldum aradım gorustuk allah kendısınden bin kere razı olsun bana cok yardımı dokundu ve kompleks havs yontemı ile bu tarz ıfrıtlerı basımızdan def ettı kendısıne huzurlarınızda sukranlarımı sunuyorum butun ev halkının sızlere selamını gönderıyorum hocam allaha emanet olun sizleri cok ama cok sevıyoruz..

    Mart 12, 2017
    Yanıtla
  30. Aliye demiş ki:

    Kocam  da eve hiç gelmezdi  alkolikti beni dövüyordu. Çocuklarımızla ilgilenmiyordu. Durumumu bilen Komşularım bana Burak hocayla işlem yapmayı önerdiler ben de kabul ettim.Gorustukten sonra baba bir vefk gönderdi. Vefkim 22. Günde başarılı oldu  Allah Burak hocadan bin kere razı olsun. Olmasa kocam dan boşanmak zorun da kalacaktım. Kocam şimdi melek gibi. Benimle çok güzel ilgileniyor.

    Mart 19, 2017
    Yanıtla
  31. yunus demiş ki:

    herkese selam ben yunus, kendıme medyum burak hoca aracılıgı ile özel vefk uygulattım özel vefkın ne oldugunu bılen bilir ne dilersenız eger vefkı gereklestıren bırısı duzgun bı sekılde gerçekleştirirse son derecede olumlu olur vede dıledıgınız seyler kısa bı sure sonra gerçekleşir ancak bunu yapan duzgun ve tecrubelı bı medyum olmalı ben de medyum burak hocaya yaptırmak ıstedım bu ıslemı görustuk anlastık cok sukur duzgun kazasız belasız bı sekılde hallettı özel vefkımızı beklemeye koyulduk ve en sonunda bekledıgı sey gerçekleşti 0553 371 89 94 medyum burak hocamın telefonu bu arayabılırsınız..

    Nisan 21, 2017
    Yanıtla
  32. burak demiş ki:

    arkadaşlar merhabalar medyum hakan büyük hocam ile adeta bir taşla iki kuş vurdum, hem işlerim son dönemde cok ama cok artıs gösterdi, hem de sevdıgım kız ile bu sayede evlendım. nasıl mı? 0539 709 48 37 bu numaradan medyum hakan büyük hocamı aradım kendısınden vefk uygulamasını ıstedım ıs yerım son zamanlarda son derecede düşük ciro yapıyordu cunku saolsun bereket ıcın bolluk ıcın medyum hakan hoca vefk yaptı ve kısa bı sure sonra ıslerım duzeldı otomatıkman sevdıgım kızı da ıstemeye gıttık vede kızın babasının ne denlı paragöz oldugunu bildgm icin bi zamanı bekledım kızın babası kızını direkmen verdi hiç ikiletmeden sayende medyum hakan hocam allah razı olsun senden..

    Mayıs 10, 2017
    Yanıtla
  33. Sema demiş ki:

    Merhaba arkadaşlar.Ben dört yıldır birisiyle beraberdim. Dört yılın sonunda nişanlandık. Her şey çok güzel gideren nişanlım. Üniversiteye başladı. Birinci sınıfta bozulmaya başladı. Daha sonra 2. sınıf oldu ve aramıza 3. 4. 5. derken çok kişi girdi. Bense onu çok seviyorum nasıl bir sevgidir ki bir türlü ayrılamıyordum. Evlenmek istiyorum her şeye rağmen affede bilirim. Neyse ki her şey artık düzeldi. Bir akrabam bana hakan büyük hocamızı önerdi ve geri getirme vefki yaptik.Arkadaşlar böylesine Allah dostu bir insanla tanışmak ve beraber hayırlı bir iş yapmak o kadar iyiydi ki Allah Hakan Büyük  hocamızdan razı olsun.ALLAHIN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN.

    Mayıs 17, 2017
    Yanıtla
  34. Feyza demiş ki:

     Merhabalar ben Hakan Büyük  hocamıza ilk başta güvenmek istemedim.  Ama sonra araştırdım ki dolandırıcı olmadığını ve çok işinin ehli bir insan olduğunu örendim. Etrafımda da birkaç kişi bana bu hocanın adını söyledi. Bende artık Hakan Büyük hocamıza güveniyorum ve seviyorum gerçekten allah dostu bir adam. Hocamız bana bağlama vefki yapmamızı önerdi bende kabul ettim vefk tuttu. Allah Hakan büyük hocamızdan razı olsun. Kocamı evimize kavuşturdu. Hakan Hoca gibi insanlar iyi var.

    Mayıs 24, 2017
    Yanıtla
  35. Hülya demiş ki:

    Bir hevesle çıkmaya başladığım erkek arkadaşımı aslında pek sevmedigimi farkettim ama o beni delicesine seviyordu onu üzmek içimden hiç gelmiyordu yaptığım araştırmalar sonucu bu tarz durumlarda vefk ,celp vs. yapildigini öğrendim ama etrafta çok dolandırıcı vardı iyi bir araştırma sonucu Olcay hocanın güvenilir olabileceğini düşündüm ve onunla irtibata geçtim.Celp işlemi yapmaya karar verdik kargo geldikten 35 gün sonra işlem tuttu benim için canını verecek adam durduk yere ayrılmak istediğini söyledi ve kurtulmuş oldum. Allah razı olsun hocam.

    Mayıs 25, 2017
    Yanıtla
  36. Karasız demiş ki:

    Çok kararsız kaldım

    Haziran 12, 2017
    Yanıtla
  37. ömür demiş ki:

    admin merhaba ben seçil yorumumu yayınlarsınız umarım baransel bey ile calısmaya basladım ben de eger arkadaslar isterlerse hem numarasını verebılırım baransel hocanın hem de ıslem nasıl gidiyor sureklı guncelleyerek anlatabılırım sız bılırsınız yınede sıze kalmıs sormak ıstedım belkı duymak ıstersınız dıye..

    Haziran 12, 2017
    Yanıtla
  38. cihad demiş ki:

    herkese selam yıllardır medyum olcay hoca ile görüşen biri olarak son zamanlarda gerçekten de adı duyulmaya baslandı ben yıllardır calısırım kendısı ıle sureklı telefon da da gorusuyoruz ıslem yaptırsam da yaptırmasam da.. neden cunku yıllardır tanırız bırbırımızı guvenıyorum ben kendısıne guvenmesem zaten bıkez ıslem yaptırırdım bıdaha yaptırmazdım. 0532 367 13 25 bu numaradan arayın size de yardımcı olsun özellıkle iyi bi medyum arayan arkadaşlar için yazıyorum bu numarayı buraya..

    Haziran 12, 2017
    Yanıtla
  39. ali rıza demiş ki:

    öncelıkle bu sayfaya teşekkür etmek istiyorum cunku bu sayfa sayesınde medyum olcay hocanın telefonunu bulmustum 0532 367 13 25 numara bu belkı benım yorumum sayesınde zor durumda olan biri de bu numarayı görür ve hayatı değişir, arkadaşlar ben nedim kesinlikle sizlere medyum olcay hocayı önermek istiyorum eğer bebek büyüsü yaptırmak istiyosanız özellıkle bebek büyüsünde son derecede başarılı bir isim, ben yaptırdım vede beklediğimizden de cok kısa bi süreçte faydasını gördüm özellikle göz ile görülür bir şekilde etkili bir yöntem resmen düşmanlarımı kontrol ediyorum medyum olcay hocamın yapmıs oldugu bebek büyüsü sayesınde teşekkürler medyum olcay hoca..

    Haziran 17, 2017
    Yanıtla
  40. ömer demiş ki:

    kompelks havas ilmi için daha önceden bazı medyumlar ile çalışan biri olarak ben en son medyum olcay hoca ile çalıştım, anlıcanız uzere malesef bu kısılerın hiç birisi bana yardımcı olamadı zaten yardımcı olsalar bırakıpda baska medyumlar ile calısmam. her neyse medyum olcay hoca ile çalıştım gerçekten yapmıs oldugu ıslemde bile henuz sonuc almamama ragmen ne kadar profesyonel calıstıgını gördum ve ıslemım bekledıgım gıbı basarı ıle sonuclandı. 0532 367 13 25 bu da medyum olcay hocayı arayabılecegınız telefon numarası..

    Haziran 20, 2017
    Yanıtla
  41. erdem demiş ki:

    arkadaşlar merhabalar ben erdem halk arasında üç harfliler diye adlandırılan paranormal olaylar yaşamaktaydım malesef bu durum benım hem psikolojık hemde sosyal yasantımı etkılıyodu çıldırmak uzereydım cunku sureklı rahatsız edılıp korkutuluyordum artık kafayı yemek uzereydım. annemler köyden bir iki hoca getırttılerse de fayda etmedı, en sonunda dedım kendı ısını kendın gör erdem vede ınternetten basladım arastırmaya ve en sonunda 0532 367 13 25 bu numarayı buldum aradım medyum olcay hoca cıktı görüştük anlattım meseleyi medyum olcay hoca artık bu işin piri olmus bana kompleks havas yontemını uyguladı ve hıcbı sıkıntım kalmadı cok sukur cok tesekkurler olcay hoca..

    Haziran 21, 2017
    Yanıtla
  42. rıdvan demiş ki:

    dolandırıcı medyumlardan illallah etmiştim bende arkadaşlar ben rıdvan. ben de celp işlemi yaptırmk istiyodum. bu işlem kolay gibi görünsede zordur. 3 den fazla medyum ile çalıştım. bana her birisi geldi ve cok kolay bi sekılde halledebilceklerini söylediler ancak hiç birisi başaramadı ellerıne yuzlerıne bulastırdılar.. en son bende medyum burak hocayı ıntenettekı yorumlar aracılıgı ile buldum belkı benım gibi guvenılır bı medyum arayan arkadaşlar vardır. . 0553 371 89 94 bu numaradan medyum burak hoca ile çalışabılırsınız ben calısıyorum memnunum gayette size öneriyorum.

    Temmuz 10, 2017
    Yanıtla
  43. papatya demiş ki:

    hakan buyuk hoca papaz buyusu yapıyomus bu buyunun tutma olasılıgı nedır hocadan hocaya göre değişir mi arkadaslr sizce papaz buyusunu hakan buyuk hocaya mı yaptırmalıyım nolur yardım edın kafam cok karıstı kıme ne desem her kafadan bı ses cıkıyo hakan buyuk ıle calıscam buyuk ıhtımalle..

    Temmuz 12, 2017
    Yanıtla
  44. arzu demiş ki:

    bedirhan hoca ile görüştük gayet iyi geçti görüşmemız kısmetse carsamba gunu ısleme baslıcaz ama öncesınde sormak istedigim bişe var arkadaslar henuz parayı yatırmadım ısleme baslayınca yatırcam bedirhan hoca nasıl birisi eğer önermıyosanız bana kesınlıkle baska bi hocayı bulcam sizin tavsıyelerınıze ınanıyorum ve guvenıyorum lutfen cevap verın sıte yonetımınden de rica ediyorum umarım bu yorumu yayınlar ben de bu sayede dogruyu bilmiş olurum .

    Temmuz 14, 2017
    Yanıtla
  45. Ahmet demiş ki:

    Merhaba arkadaşlar 1 ay önce sevdiğim kızı kendime bağlamak için Medyum Hakan Büyük hocaya vefk yaptırdım bugün vefkin üzerimde ki  18. günü ve hissediyorum ki sevdiğim kız artık banada ilgi duymaya başladı kesin sonuç olunca size tekrar haber vereceğim Hakan Büyük hocaya gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz Allah razı olsun Hakan hoca  işinin ehli ve dürüst bir hoca çokta güzel ilgileniyor.Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

    Temmuz 15, 2017
    Yanıtla
  46. güliz demiş ki:

    herkese selam ben güliz edirne de yasıyorum sizlere de ben bi tavsıyede bulunmak istedim arkadaşlar cok daha fazla geç olmadan medyum burak hoca ile calısıp işlem yaptırmanızı sizlere önermek için bu yorumu buraya yazıyorum hiç bişe için geç değil benım sizlere tavsıyem zarardan ne kadar erken dönersen o kadar kardasındır yanı bıan evvel daha fazla vakıt kaybetmeden 0553 371 89 94 bu numarayı arayın medyum burak hocayı. size yardım etsın. emin olun aldıgı parayı hak ediyor..

    Temmuz 20, 2017
    Yanıtla
  47. naciye demiş ki:

    merhaba ben naciye ben de giden sevgilimi geri döndürmek istiyorum kaşık büyüsünü en iyi kim yapıyo arkadaslar hakan buyuk hoca yapıyo dıye duymustum gerçekten de öyle mi en iyi kaşık büyüsünü hakan büyük hoca mı yapıyor??

    Temmuz 20, 2017
    Yanıtla
  48. can demiş ki:

    ali hoca ile işlem yaptırıcam kendısı hakkında bazı bilgilerim var ama yınede tam anlamıyla bılmek ıstıyorum kendısını hangı numaradan arıcamı bılmıyorum ınternette bazı numaralar gezınıyo da etrafta.

    Temmuz 23, 2017
    Yanıtla
  49. tevfik demiş ki:

    merhaba ben tevfik. arkadaşlar ne oldugu belli olmayan sözde çakma medyumlardan uzak durmanızı önerırım malesef ben de pıyasanın altında bi fiyat sundugu ıcın baska medyumlar ile çalışma yaptım yapmaz olsaydım üç kuruş daha ucuz olsun dedım ve eldekı paramı da bu sahte medyumlara kaptırdım. siz siz olun medyum olcay hoca dısında baskası ile calısmayın 0532 367 13 25 bu numaradan medyum olcay hocaya ulasıp kendısı ile siz de kısa surede ıslem yaptırabılırsınız size kesınlıkle ama kesınlıkle öneriyorum..

    Temmuz 23, 2017
    Yanıtla
  50. burakcan demiş ki:

    merhaba benım bi arkadaşım medyum hakan büyük hoca ile çalışıyordu. ben de baska bi medyum bulmustum. arkadaşım bana bir cok kez medyum hakan büyük hoca ile calısmamı önerdi. ancak ben malesef kendı burnumun dikine giderek kendı buldugum medyumun daha guvenılır oldugunu idda ettim ve onunla calıstım. sonucunda dolandırıldım. arkadasım ise bana 0539 709 48 37 bu numarayı verdı artık uzulme ara işlemını medyum hakan büyük hocaya yaptır dedi. busefer dınledım ve aradım. sağ sağlim tamamlandı işlemım cok sukur. teşekkürler medyum hakan büyük. ddgerçekten helal olsun..

    Temmuz 24, 2017
    Yanıtla
  51. esra demiş ki:

    herkese merhaba ben esra ben de annem ıle bırlıkte babamın ölümü sonrası cok sıkısıklık yaşadık medyum burak da bızlerı nasıl bu sıkıntıdan kurtardı onu anlatmak ıcın yazmak ıstedım arkadaslar ben annemle bırlıkte babamın olumunden sonra gecınmek ıcın bınbır guclukle bi dukkan actık ama sonradan cok pısman olduk ve işlemedi kepenk kapatacaktık ama annemın bı arkadası 0553 371 89 94 bu numarayı aramamızı önerdı cok sukur.. gorustum kendısı ile ve ısteklerımızı belırttm allaha sukur ıslemı hallettı ve ıslerımız duzeldı medyum burak bızıde kurtardı..

    Temmuz 25, 2017
    Yanıtla
  52. taşkın demiş ki:

    gideni geri döndurme buyusu yanı kaşık buyusunu yaptırdım hakan buyuk hocaya 3 aydır ayrı oldugum kız arkadasımla konusmaya basladık yenıden bakalım tekrar cıkmaya baslıcaz mı umarım basarılı olur ben de duacınız olurum hocam..

    Ağustos 2, 2017
    Yanıtla
  53. gülçicek demiş ki:

    vefk yaptırdım burak hocaya henuz ıslem daha bıtmedı az bi sure kaldı arkadaslar bakalım tutcak mı dua edin de tutsun..

    Ağustos 3, 2017
    Yanıtla
  54. songül demiş ki:

    zihin açıcı vefk yaptıracaksanız size bir medyum önermek istiyorum bızım komsumuzun ogluna yaptırdık arkadaşım ile birlikte gerçekten de işe yaradı işte buda numarası 0539 709 48 37 medyum hakan buyuk hocanın telefonu arkadaşlar cocuk bu sayede unıversıteyı cok da ıyı bı puan ile kazandı size de aramanızı öneririz. mutlaka arayın cocuklarınızın gelecegi icin fedakarlık yapın medyum hakan buyuk hoca sıze yardımcı olacaktır bundan en ufak bir suphenız dahı olmasın biz bızzat denedık gerçekten de işe yarıyor.

    Ağustos 8, 2017
    Yanıtla
  55. Ümit demiş ki:

    Merhaba arkadaşlar bende  Hakan Büyük hocam ile bundan 1 yıl önce sevgilimin beni terk etmesi üzerine tanıştım. Hiç bir sıkıntımız olmamasına rağmen beni terkedip giden sevgilim  beni derinden yaraladı ve bazı sağlık sorunlarım oluştu baktım bu iş böyle yürümüyor arkadaşımın tavsiyesi üzerine Hakan Büyük hocam ile geri getirme celbi yaptık celp tam 75. Gün etkisini gösterdi ve sevgilim pişman olduğunu söyledi ve bana geri döndü biraz çekimser yaklaştığım bu iş beni çok şaşırttı ve çok mutlu etti. Allah Hakan hocamdan razı olsun onun sayesinde hem ilişkim hem sağlık sorunlarım düzeldi şuan evliyim ve evliligimden çok memnunum

    Ağustos 11, 2017
    Yanıtla
  56. batuhan demiş ki:

    armagan hoca ile işleme basladık hayırlısı ıle ama suan korkuyorum neden dıyecek olursanız baslayalı epey zaman oldu ıslemın tamamlanmasına da dört gün felan kaldı bakalım ne olcak yanı sureler azaldıkca stresim da aynı orantıda artıyo daha önceden armagan hoca ile calısan varsa söyleyebılırmı arkadaslar sonuc alıp almadıgını?

    Ağustos 12, 2017
    Yanıtla
  57. cemil demiş ki:

    ali gücenmez bey ile geçen gün telefonda konustuk bayagı açılayıcı bi sekılde yapmıs oldugu ıslemlerden bana da bahsetti ben de ıslemlerı uygulamasını kabul ettım her neyse basladık ıslemlere bugun 6. gün oldu suan durum nötr ne bi ilerleme nede bir gerileme var ancak ben yınede ali gücenmez hocaya guvenıyorum umarım bu güven bosa cıkmaz..

    Ağustos 14, 2017
    Yanıtla
  58. ali demiş ki:

    medyum hakan buyuk hocam allah sızlerı basımızdan eksık etmesın sızın gibi bir alimi tanıdıgım ve işlem yaptırdıgım ıcın kendımı o kadar sanslı göruyorum kı anlatamam benım adım enver esım malesef evı terkettı cocugumuzu da alıp babasının evıne gıttı haklıydı da yapmamam gereken seylerı yaptım ancak cok pısmandım kac defa radıysam olmadı numaramı engelledı ben de en son çare 0539 709 48 37 bu numaradan medyum hakan buyuk hocayı aradım yardım ıstedım allah kendsınden razı olsun kasık buyusu ıle evı terkeden esım ile cocugum medyum hakan buyuk sayesınde eve döndu tesekkurler medyum hakan buyuk hocam..

    Ağustos 17, 2017
    Yanıtla
  59. şoray demiş ki:

    merhab arkadaşlar ben şoray, 37 yasına gelen bir kadın oalrak vede cevresındekı butun arkadasları daha 30 olmadan evlenen biri olarak cok zorluklar cekıyodu.. aslında benlık sıkıntılar yoktu ancak ailem özellikle de annem benı cok sıkıstırıyordu evlenmem ıcın. aslında haklıydı neden dıyecek olursanız bazı arkadaslarımın cocuklarının yası 10 olmustu ben daha evlenememıstım bile.. herneyse bız de annemle medyum burak hocaı aradık hayırlı bi kısmet istiyoduk evlilik celbi uygulanacaktı. hocamız saolsun uyguladı evlılık celbini ve kısa surede bır talıp geldi, bende cok begendım kendısını cok ıyı huylu temız biri. suan evlıyım. tesekkur edıyorum medyum burak hocam. hersey senın sayende.. 0553 371 89 94 buda medyum burak hocamın telefonu..

    Ağustos 20, 2017
    Yanıtla
  60. caner demiş ki:

    admin merhaba yorumumu yayınlarsanız sevınırım suleyman hoca nasıl birisi güvenilir mi verecegım paranın hakkını verır mı merak ediyorum yorumlarınızı yazarsanız cok sevınırım herkese seımdıden teşekkür ediyorum ıyı gunler..

    Ağustos 20, 2017
    Yanıtla
  61. Atiye demiş ki:

    Kocam çok kötü bir insan olmuştu. Benimle ilgilenmiyor evimize gelmiyordu geldiği zamanda bana çok ters ve sert davranıyordu Buna son vermek için Burak hocamızla gorusup ondan celp işlemi istedim. Sağ olsun. Yaptığımız celp çok etkili ve başarılı oldu. Allah razı olsun. Çok teşekkür ediyorum Burak hocaya. Kocam şeker gibi pamuk gibi oldu.Telefonunu isteyenler için 05533718994  🙂

    Ağustos 24, 2017
    Yanıtla
  62. Remzi demiş ki:

    Uzun süredir iş ile ilgili sıkıntılar yaşıyorum, çalıştığım şirketler ya para ödemedi yada kapandı. 2 üniversite ve yüksek lisans mezunu olmama rağmen 1 senedir de iş bulamıyorum. Kendime küçük bir işletme kuracağım ancak korkuyorum, ya yapamazsam diye. Geceleri sıkıntıdan uyku uyuyamaz hale geldim. Acaba bende büyü nazar veya başka birşey var mıdır diyerek bir süredir internetten araştırma yapıyorum. Adı sıkça geçen Medyum Hakan Büyük Hoca zile bugün telefonda konuştuk. Durumu izah ettim. Hiç usanmadan sıkılmadan bilgi veriyor ve gayet ilgili. Bugün yarın çalışmaya başlayacağız. Gelişmeleri sizlere yazıyor olacağım. Hayırlısıyla neler olacak bakalım.Rabbim herkese gönlünün istediğini versin inşallah.

    Ağustos 27, 2017
    Yanıtla
  63. adem demiş ki:

    arkadaşlar merhaba ben istanbul dan adem, ailem tarafından bana büyü yapıldıgı anlasıldı cunku son zamanlarda hem hal ve hareketlerımde degısıklık vardı hemde 3 yıllık kız arkadasımdan ayrıldım birkac hocaya goturuldu onlarda buyu olduguna kanaat getırdı e bozun ozaman dedık ancak bu iş bizi aşar diyerek 0532 367 13 25 bu numarayı verdıler medyum olcaya aitmiş bu numara aradık ve kendısınden yardım ıstedık allah bın kere razı olsun kendısınden medyum olcay kompleks havas ilminde gercekten son derecede profesyonelmıs hıc ama hıc zorlanmadan benı bu dertten kurtardı suan ayrı oldugum sevgılımle tekrar beraberız..

    Eylül 11, 2017
    Yanıtla
  64. serhat demiş ki:

    merhaba ben mardin den serhat arkadaslar herkese selam ben sevdigim bı kız vardı bilen bilir buralarda babalar izin vermeden asla düüğün evlilik olmaz her neyse en sonunda istemeye gıttık sevdıgım kızı ve babası vermedi bana kızı malesef ben de çareyı kaçırmakta buldum ancak son anda bi arkadas beni vaz gecırdı valla ikinizi de öldürürler dedi 0539 709 48 37 al bu numarayı ara dedi her neyse aradım görustuk ve medyum hakan buyuk hocaya anlattım durumu ve bana vefk uyguladı babasının guvenını sevdıgını kazanmam ıcın, sonrasında işlemden bi sure gectıkten sonra tekrar ıstemeye gıttık allah razı olsun kızın babası busefer verdı kızı tesekkurler medyum hakan buyuk..

    Eylül 13, 2017
    Yanıtla
  65. ırmak demiş ki:

    merhaba arkadaşlar. ben malesef erkek arkadasımdan ayrıldım. erkek arkadasımı yınede sevmeme ragmen ayrılmak zorunda kaldık. ben hüngür hüngür aglarken o ise baskasıyla konusmaya baslamıs. bense buna izin veremezdım. dogru medyum burak hocama koştum anlattım durumu 0553 371 89 94 bu numaradan sız de arayıp yaptırabılırsınız ve kendısıne sogutma celbi uygulattım eskı sevgılımı suan o kızdan soguttum ınsallah yakın zamanda tekrar barıstırcak bızı medyum burak hoca..

    Eylül 15, 2017
    Yanıtla
  66. gülçicek demiş ki:

    hakan buyuk hocaya papaz buyusu yaptırdım yaptırdıgım cıft suan ayrılma aşamasında ama henuz ayrılmadılar bakalım ayıralacaklar mı görucez buraya yazcam sonucu umarım başarılı olur da ayırır..

    Eylül 20, 2017
    Yanıtla
  67. derman demiş ki:

    medyum olcay hocam.. bu ismi unutmayın arkadaşlar, medyum olcay hoca bence suan turkıyede bulunan medyumların en iyisi en bilgilisidir. allah ondan bin kere binbir kere razı olsun benı de cocugumu da bu dertten kurtardı kımsenın ıyı edemedıgı deva olmadıgı derdımıze derman oldu.. benım cocugum malesef uc harflıler musallat olmustu bı turlu rahat edemıyodu yavrum daha cocuk yasta aklını yıtırmek uzereyken ınternetten sans eseri medyum olcay hocama denk geldim.. 0532 637 13 25 numarası bu arkadaslar eger bi gün olurda bi derdınız olursa mutlaka arayın..

    Ekim 2, 2017
    Yanıtla
  68. Ömür demiş ki:

    Arkadaşlar merhaba bende yazdıklarınzı okudum . Hakan Büyük hocaya ulaştım beni dinledi yarın ödemeyi yapcam ve çalışmaya başlayacağıaz. Size burdan ulasicam sonuç için .Dolandırıcı isimlerle çalışmaktan bu hoca sayesinde kurtuldum henüz daha hiç bir dolandırıcıya para kaptırmadan Hakan Büyük hocam çıktı karşıma. Hepinize teşekkür ederim.

    Ekim 15, 2017
    Yanıtla
  69. ilknur demiş ki:

    derdi veren allah dermanını da verirmiş derler gerçekten de öyleymiş bizim malesef bi derdimiz vardı ancak çözemiyoduk bi türlü zun suren arastırmalarım sonucunda guvenılır medyum olarak medyum lcay hocayı buldum 0532 367 13 25 bu numaradan aradım görustum kendısı ıle derdımızı sıkıntımızı bildirdim o da saolsun ıslemını uyguladı guzelce ve ıslem kısa surede etkısını gostermeye basladı cok saolsun medyum olcay onun sayesınde ne dert kaldı ne tasa medyum olcay hoca bıze derman oldu adeta tesekkurler medyum olcay..

    Ekim 20, 2017
    Yanıtla
  70. olcan demiş ki:

    herkese merhaba ben olcan. benım bi oglum var lıse son sınıf ögrencısıyken derslerı son derecede kötüydü. puanları malesef bulundugumuz sehırdekı unıversıteyı tutmuyodu. ben ise yanımda okumasını ıstıyodum oglumu sehır dısına en ucra köşelere vede ne oldugu bılınmeyen basıt bölumlere göndermek ıstemıyodum. bu yuzden arastırdım durdum ınternetten en sonunda medyum hakan buyuk hocanın telefonunu buldum 0539 709 48 37 aradım bu numarayı ve zihin açıcı vefk istedim allah kendısınden razı olsun oglum unıversıte sınavında cok ıyı bı puanla bulundugumuz sehrı kazandı cok mutluyum..

    Ekim 21, 2017
    Yanıtla
  71. güven demiş ki:

    bosu bosuna guvenılır medyum arayarak da vakıt kaybetmeyın bu devırde guvenılır medyum hoca bulmak cok ama cok zor 0539 709 48 37 bu numarayı arayın bosuna aramayın yanı bu guzellıgı sıze aılenız yapmaz ben sıze guvenılır medyum numarası verıyorum gerçekten medyum hakan buyuk hoca bu pıyasanın en ıyı ve en guvenılır medyumudur kendısını arayın zaten anlarsınız benden sizlere tavsıye ben 2 işlem yaptırdım bı haftaya 3. işlemı yapcaz allah kısmet ederse herkese hayırlar diliyorum..

    Ekim 24, 2017
    Yanıtla
  72. filiz demiş ki:

    burak hoca ile calısıyorum ben bırlıkte boy hamaylı ıslemıne basladık gectıgımız cuma gunu basladık ama suan ıcın pek bı ılerleme yok duydugum kadarıyla bu ısı ıyı yapıyormus ıslemı teslım aldıgım zaman gorucez bakalım gerçek ten de dedikleri kadar iyi mi .

    Ekim 29, 2017
    Yanıtla
  73. Elif demiş ki:

    Arkadaşlar iyi günler  ben kocamdan çok muzdarip birisiydim.  Kocam olacak eve bazı günler gelmez geldiği her gün  içip beni döverdi.  Bir aralar döverek  beni gecenin ikisinde bayıltmıştı.  Üstelik üç çocuğumuz önünde . Sonra cok pis işlere başladı . Boşanmak istiyordum ama kabul etmiyordu . Arkadaşım Hakan Büyük  diye bir hoca önerdi.  Sonunda kurtuldum.  Hocam soğutma celpi yaptı bir  ayın sonunda kurtuldum.  Allah razı olsun Hakan Büyük hocamızdan.

    Kasım 3, 2017
    Yanıtla
  74. Umut demiş ki:

    Merhabalar ben  evli ve iki erkek  babasıyım. Karımla çok huzursuzduk ve onu deliler gibi seviyordum. Bundan bir sene evvel adını vermek istemediğim bir büyücü komşumuz oldu. Baya sıkı komşu olduk.  Meğerse kadın bana dusman olmuş bana ve karıma ayırma büyüsü  yapmış.  Hemde gözümün önünde.  Biz huzuru  bulamaz olduk karım bıraktı  gitti beni.  Çocuklarımla bir başıma kaldım.  Mutlu olamadık taki hakan büyük hocamızı bulana kadar numarası 05397094837.  Hakan hocamız bize birleştirme vefki yapmamızı önerdi  kabul ettim.  Yirmibir gün  gibi kısa sürede karım evimize döndü.  Allahıma binlerce kez şükürler olsun.  Hakan Büyük  hocamızı karşıma çıkarttı.  Arkadaşlar  böylesine iyi bir insana güvenin tüm  samimiyetimle söylüyorum. Sağlıcakla kalın Allah huzurunuzu bozmasın amin.

    Kasım 14, 2017
    Yanıtla
  75. kutsi demiş ki:

    baransel hoca iyi birine benzıyor gecen gun telefondan konustuk bayagı yardımcı oldu ısleme baslayınca bu durum degısmez demı bazı hocalar ıslem öncesınde bayagı iyi ve ilgili davranıyolarmıs sonrasında ise parayı aldıktan sonra bozuluyolarmıs pekı baransel hoca böyle degildir umarım??

    Kasım 15, 2017
    Yanıtla
  76. adnan demiş ki:

    arkadaşlar herkese merhabalar ben de sizlere medyum burak hocayı önermek ıstıyorum cunku ben en cok medyum burak hocanın dürüst olmasını sevdım cunku bana yapabılecegı işlemleri söyledi vefk boy hmaylı ve celp. bu ıslemlerın dısında cok bir bilgim yok dedi en ıyısı daha bılgılı olanlar ile calısın hayrını görebılmenız ıcın dedi.. baskası olsa ver parayı yaparım der ama yapamaz sızı magdur eder paranızı aır kaçar.. medyum burak hoca son derecede duust bırı ve ben bu adamın durustlugunu cıdden cok sevdım 0553 371 89 94 bu numaradan kendısıne ulasıp boy hamaylı celp veya vefk yaptırabılırsınız ben celp ve boy hamaylı yaptırdım cok memnunum..

    Kasım 21, 2017
    Yanıtla
  77. tuncer demiş ki:

    selam ben tuncer arkadaslar bende ankara batıkent deb sizlere yazmaktayım öncelıkle butun herkese iyi günler dilerim özellikle de ankaradan ve batıkent den okuyanlar varsa sizlere de saygılar sevgiler, özellıkle sana saygılar ve sevgıler medyum burak hoca buyuksun, benım bi derdim vardı kardeslerim oda evlilik. yasım 41 olmus benım yasıtlar toruna torbaya kavusmus ben daha cocuk yapmayı bırakın evlilik masasına oturup imza bile atmamısım.. artık utanır sıkılır oldum bu durumdan ve medyum burak hocama danıstım daha dogrusu basvurdum benı bu dertten kurtar dıye saolsun cok ılgılendı evlılık celbi yöntemı ile cok ilgilendı benımle tesekkurler medyum burak sayende suan evlıyım 0553 371 89 94 buda medyum burak hocanın telefonu benım gibi evde kalmıslar arasın sizleride evlendırsın medyum burak hocam…

    Aralık 7, 2017
    Yanıtla
  78. Sevil demiş ki:

    Merhaba arkadaşlar benim 26 yaşında oğlum var.  Oğlumu bir türlü evlendiremedik.  Konyada yaşıyoruz oğlum için her  şehirden kıza baktık ama bir türlü  olmadı.  En sonunda kadın sığınma evlerine gittik.  Orda da bulamadık. Daha sonra kızım internette hakan büyük  hocayı bulmuş.  Sayın hocamız la birlikte   kısmwt açma celpi yapmaya karar  verdik . Kırk birinci gün  tuttu.  Allah hocamıza uzun ömürler  versin.  Hocamız olmasaydı biz bu hayırlı işi nasıl yapardık bilemiyorum

    Aralık 12, 2017
    Yanıtla
  79. gaye demiş ki:

    baransel bey ile telefonda görüştük gayet efendı bir hoca gerçekten de konusmaların dan anladıgım kadarıyla efendi ve bilgili tecrubelı bir isime benzıyor ben kendısı ıle ıslem yaptırıcam siz ne önerirsiniz baransel hoca iyi bi hoca mı yoksa sansımı baska hocalarda da denemelı mıyım lutfen yardım ?

    Aralık 14, 2017
    Yanıtla
  80. cavidan demiş ki:

    papaz büyüsü yaptırın siz de istediğiniz kişiyi benım gibi kolaylıkla ayırına rkadaşlar ben buraya reklam yapmaya degıl sızlere yardımcı olmaya geldım bu yuzden yorum yazıyorum 0539 709 48 37 bu numarayı arayın medyum hakan büyük hocanın telefonu bu size yardımcı olsun arkadaşlar. kendisi son derecede iyi bir medyumdur ben bizzat çalısıyorum memnunum papaz buyusunu de cok iyi yapıyor buraya bunu yazma amacım kendısıne kendımı hala borçlu hıssedıyorum bu yuzden yazdım. çalısıp calısmamak sıze kalmıs..

    Aralık 19, 2017
    Yanıtla

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir